Leven Lang Ontwikkelen centraal in nieuwe InZicht Magazine

Het nieuwe InZicht Magazine voor de provincie Noord-Holland heeft als thema Leven Lang Ontwikkelen (LLO).

Het nummer besteedt onder meer aandacht aan de volgende vragen: Hoe wordt LLO gestimuleerd op verschillende niveaus en wat betekent dit specifiek voor de provincie Noord-Holland? En welke initiatieven en programma’s zijn er om LLO te bevorderen en hoe dragen deze bij aan een veerkrachtige arbeidsmarkt en een duurzame economische groei?

InZicht Magazine is terug te vinden op de website van Noord-HollandInzicht, hét innovatieve arbeidsmarktplatform voor de provincie Noord-Holland. Het platform biedt beleidsmakers 1 totaaloverzicht over de regionale arbeidsmarkt en de ontwikkelingen binnen de thema’s arbeidsmarkt, onderwijs, economie en skills. Daarmee ondersteunt Noord-HollandInZicht de provincie bij het analyseren en het succesvol aanpakken van lokale en regionale arbeidsmarktvraagstukken.

Onlangs verscheen de nieuwste editie van 2024, nummer 2, met als thema Leven Lang Ontwikkelen. Naast de verdieping in LLO biedt deze editie een overzicht van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en economie van de afgelopen maanden. De kerncijfers worden overzichtelijk gepresenteerd in een infographic, zodat je in één oogopslag op de hoogte bent van de belangrijkste ontwikkelingen.

Leven Lang Ontwikkelen centraal in nieuwe InZicht Magazine
Klik op het magazine om de pdf te downloaden.