Winactie Instagram

De provincie deelt op Instagram via @oogvoornoordholland en #oogvoornoordholland beelden van mooie plekjes in Noord-Holland, de meest veelzijdige provincie van Nederland. Alle foto’s zijn welkom. De mooiste foto’s maken kans op een fotoafdruk op een bamboeblok.

2017 Instagram winactie

Foto's kunnen van 2 mei tot en met 31 december 2017 worden ingestuurd voor het provinciale Instagramaccount @oogvoornoordholland. Iedere week kiest de provincie 1 foto uit. In verband met de kerst worden de laatste 2 weken van december samen genomen. De jurering hiervan vindt de eerste week van januari plaats.

De maker mag op kosten van de provincie een foto laten afdrukken op een bamboeblok van 15 x 15 cm (of 10 x 15 cm). Bekijk de voorwaarden en criteria.

Vanwege het succes krijgt de winactie in 2018 een vervolg. Met andere spelregels. In januari lees je hier meer over.

foto op bamboeblok
Staat zo'n bamboeblok straks bij jou op de schoorsteenmantel?

Criteria

Alle foto’s zijn welkom. Het mag een natuurplaatje zijn, maar ook een foto van een straat, gebouw of zelfs een bedrijventerrein. Als de foto maar in Noord-Holland is genomen. De foto mag niet zwaar bewerkt zijn: het is belangrijk dat het een waarheidsgetrouw beeld is. De provincie let bij haar keuze op kwaliteit, compositie, kleurgebruik, originaliteit en de Noord-Hollandse uitstraling van de foto.

Instagramfoto

Inzenden?

Meedoen kan op 2 manieren:

  • Instagrammers: volg @oogvoornoordholland en deel je favoriete foto met #oogvoornoordholland en vermeld waar de foto is gemaakt.

  • Niet Instagrammers: stuur je foto op naar nieuwsredactie@noord-holland.nl onder vermelding van Instagram winactie en de locatie waar de foto is genomen.

De week start op maandag en eindigt op zondag.

Bekendmaking

De provincie maakt iedere week op dinsdag op het provinciale Instagramaccount @oogvoornoordholland bekend wie de winnaar is. De winnaar krijgt een mail of Instagrambericht toegestuurd. Hierbij zit een voucher waarmee een foto op bamboeblok besteld kan worden op Phooboo. Over de uitkomst van de weekkeuze kan niet met de provincie worden gecorrespondeerd.

Delen beeld op Instagram

De provincie kan de ingezonden foto’s delen op de beeldstream van @oogvoornoordholland. Dit houdt ook in dat de foto door anderen mag worden gebruikt. Dat staat namelijk in de voorwaarden van Instagram . Als je deelneemt aan de fotowedstrijd, stem je ook met deze voorwaarden in.

 

Uitgelicht