Winactie Instagram

De provincie deelt op Instagram via @oogvoornoordholland en #oogvoornoordholland beelden van mooie plekjes in Noord-Holland, de meest veelzijdige provincie van Nederland. Alle foto’s zijn welkom. De mooiste foto’s maken kans op een fotoafdruk op een bamboeblok.

foto op bamboeblok

Staat zo'n bamboeblok straks bij jou op de schoorsteenmantel?

2017 Instagram winactie

Foto's kunnen van 2 mei tot en met 31 december 2017 worden ingestuurd voor het provinciale Instagramaccount @oogvoornoordholland. Iedere week kiest de provincie 1 foto uit als winnaar. De maker mag op kosten van de provincie een foto laten afdrukken op een bamboeblok van 15 x 15 cm (of 10 x 15 cm). Meer informatie over onder meer criteria en de bekendmaking is te vinden in Informatie winactie Instagram.

Speciale actie: Plus wandel4daagse

Speciaal voor de deelnemers aan de wandel4daagse van Alkmaar heeft de provincie een extra winactie georganiseerd. 3 wandelaars maken kans op een voucher om hun favoriete foto af te laten drukken op een bamboeblok. Meedoen is eenvoudig: maak een mooie foto van Noord-Holland tijdens je wandeltocht en stuur deze foto uiterlijk 6 juli in. In de download Informatie winactie wandel4daagse is te vinden hoe er ingezonden kan worden en wat onder meer de criteria zijn.

Uitgelicht