Werkzaamheden Zaanbrug

Bij de nieuwe Zaanbrug over de Zaan tussen Wormerveer en Wormer vinden van 28 tot en met 31 mei werkzaamheden plaats. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden door verkeersregelaars langs de werkzaamheden geleid.

Bij de werkzaamheden worden 4 masten verplaatst. Aan de masten zitten camera’s die brugbedienaren zicht geven op de brug. Uit de ervaringen van de afgelopen maanden is gebleken dat de huidige positie van de camera's niet ideaal is. Daarom worden er 4 tijdelijke masten geplaatst, waar de camera’s naartoe worden verplaatst. 

Voor het plaatsen van de masten en het verplaatsen van de camera’s heeft de aannemer ruimte nodig om het werk te kunnen uitvoeren. Het verkeer wordt met behulp van verkeersregelaars langs de werkzaamheden geleid. De werkzaamheden vinden plaats van 28 mei tot en met 31 mei op werkdagen tussen 07.00 uur en 16.00 uur. Tijdens de spitstijden zullen er geen stremmingen en/of verkeersafzettingen zijn.

Meer informatie

Met vragen over de Zaanbrug kunnen (vaar)-weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt via 0800-0200 600 (gratis) of per mail servicepunt@noord-holland.nl. Informatie over de vernieuwing Zaanbrug is ook te vinden op www.noord-holland.nl/zaanbrug of de regionale facebookpagina @ZaanstreekWaterland