Storing Leimuiderbrug verholpen [update]

Update 17.02: De storing van de Leimuiderbrug is opgelost. De Leimuiderbrug is daardoor weer beschikbaar voor het weg- en vaarwegverkeer.

De Leimuiderbrug (N207) over de Ringvaart in de gemeente Haarlemmermeer was sinds dinsdagmiddag 21 mei 2024 in storing. Vanwege de storing was er enkele uren geen weg- en geen vaarwegverkeer mogelijk.

Door een onbekende oorzaak wilde het brugdek van de Leimuiderbrug in de middag van 21 mei niet meer omhoog of omlaag. Daardoor bleef het dek een halve meter boven de weg steken. Door de storing was het voor het wegverkeer niet mogelijk om over de brug te rijden. Verkeer werd voor onbepaalde tijd ter plaatse omgeleid. Het vaarverkeer kon eveneens niet via de Leimuiderbrug varen.Er werd een omleiding ingesteld

Meer informatie

Met vragen en klachten kunnen (vaar)weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het servicepunt van de provincie Noord-Holland via 0800-0200600 (gratis) of per mail: servicepunt@noord-holland.nl. Op de hoogte blijven van bedientijden van bruggen en sluizen, stremmingen of werkzaamheden? Kijk dan op www.vaarweginformatie.nl.