Ontdek Europese financieringskansen

Ben jij op zoek naar Europese financieringsmogelijkheden voor jouw project? Ontdek dan de kansen die Europese subsidies bieden tijdens de informatiebijeenkomst door de provincie Noord-Holland.

De bijeenkomst is op 10 april 2024 van 09.00-12.00 uur op het provinciekantoor in Haarlem (Houtplein). De provincie Noord-Holland nodigt ondernemers, kennisinstellingen en overheidsinstanties van harte uit om meer te weten te komen over Kansen voor West 3, Interreg en de provinciale regelingen omtrent Europese subsidies.  

Tijdens deze bijeenkomst lichten experts van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) het Europese Interreg-programma toe. Het doel van Interreg is het versterken van de Europese regio's door internationale samenwerking op verschillende thema's. Denk hierbij aan thema’s als de groene transitie, de overgang naar circulaire economie of innovatiecapaciteit. 

Ontdek Europese financieringskansen

Daarnaast verkennen we Kansen voor West 3, een programma dat de regionale economie in het westen van Nederland een innovatieve impuls geeft. Met kernwoorden als circulair, klimaatneutraal, gezond en digitaal biedt dit programma diverse mogelijkheden voor organisaties om betrokken te raken en te profiteren van ondersteuning. 

Ook wordt de cofinancieringsregeling toegelicht, waarmee je tot € 100.000 aan provinciale cofinanciering voor je project kunt ontvangen, afhankelijk van je eigen investeringskosten. Daarvóór is het mogelijk subsidie aan te vragen voor de kosten van het opstellen van een aanvraag (door een adviesbureau in te huren of intern iemand vrij te maken). Dit is maximaal € 10.000, afhankelijk van de daadwerkelijke kosten. 

Mis deze kans niet om meer te weten te komen over Europese financieringsmogelijkheden. Meld je nu aan via deze link en ontdek hoe jouw project kan profiteren. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 10 april om 09.00 uur en samen te verkennen hoe Europese subsidies jouw project kunnen ondersteunen.