Werkzaamheden Boekenroodeweg (N206) op 20 en 21 augustus

Van dinsdag 20 augustus 7.00 uur tot en met 21 augustus 20.00 uur is de Boekenroodeweg (N206) in Aerdenhout tussen de Nachtegalenlaan en Zonnebloemlaan in beide richtingen afgesloten voor wegverkeer.

Deze afsluiting is nodig vanwege het herstellen van een verzakking in het asfalt. 

Kaart werkzaamheden Boekenroodeweg (N206)
Klik op de kaart om een grotere versie te bekijken. 

Tijdens de werkzaamheden wordt het doorgaand autoverkeer omgeleid (groene lijn op kaart) via de Bekslaan, Leidsevaartweg en Zandvoorterweg (N201) en vice versa. Het fietspad blijft open voor fietsers. Verkeersregelaars zijn aanwezig om direct aanwonenden langs de werkzaamheden te leiden. 

Herstel verzakking

Juni 2024 is op de Boekenroodeweg (N206), vlakbij de N201, in Aerdenhout (gemeente Bloemendaal) een verzakking in het asfalt geconstateerd en hersteld. Onlangs bleek dat dit niet heeft gewerkt; de verzakking ontstaat weer. 
Daarom plaatsen we nu op deze plek tijdelijk klinkers. Zo borgen we de veiligheid en dat biedt tegelijk de mogelijkheid om nader te onderzoeken hoe de verzakking is ontstaan en deze vervolgens op te lossen. De verwachting is dat de weg daarna aan het einde van dit jaar definitief hersteld kan worden.
 
Met vragen kunnen weggebruikers en bewoners contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via 0800-0200 600 (gratis) of via servicepunt@noord-holland.nl. Of volg de werkzaamheden via de regionale Facebookpagina Zuid-Kennemerland en IJmond