Herstelwerkzaamheden wegmarkering Legmeerdijk (N231) nabij Royal FloraHolland

In de avond en nacht van donderdag 14 december op vrijdag 15 december voert de provincie Noord-Holland herstelwerkzaamheden uit op de Legmeerdijk (N231) ter hoogte van het terrein van Royal FloraHolland. Hierdoor kan er hinder zijn voor het wegverkeer. Verkeersregelaars begeleiden het verkeer.

Herstelwerkzaamheden

Tijdens de afsluiting van afgelopen weekend (8 -10 december) heeft de aannemer een tijdelijke wegindeling aangebracht op de Legmeerdijk (N231), vanwege de bouw van een nieuwe voetgangersbrug. Omdat het wegdek te vochtig was, heeft de belijning niet goed gehecht. Dit herstelt de aannemer vanaf donderdagavond 14 december om 22.00 uur tot vrijdag 15 december om 5.00 uur.

herstelwerkzaamheden belijning

Project Bereikbaarheid Royal FloraHolland

Met het project Bereikbaarheid Royal FloraHolland geven de provincie Noord-Holland, de gemeente Aalsmeer, Royal FloraHolland en de Vervoerregio Amsterdam gezamenlijk een bereikbaarheidsimpuls aan de regio Aalsmeer. Er komt een snellere busverbinding met nieuwe haltes, een duurzame loopbrug over de N231 en een extra ingang voor het (vracht)verkeer aansluitend op het terrein van de bloemenveiling Royal FloraHolland.

Meer informatie 

Met vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het servicepunt via 0800-0200 600 (gratis) of per mail servicepunt@noord-holland.nl. Meer informatie over het project is te vinden via de projectsite bereikbaarheid Royal FloraHolland en de regionale Facebookpagina @AmstellandMeerlanden.