Afsluiting Prinses Irenebrug 28 oktober – 1 november 2024

De provincie Noord-Holland werkt van maandag 28 oktober tot en met vrijdag 1 november 2024 aan de Prinses Irenebrug tussen Uithoorn en Amstelhoek.

Verschillende onderdelen van de brug worden gerepareerd. Om deze werkzaamheden veilig uit te voeren, wordt de brug voor wegverkeer afgesloten van maandag 28 oktober tot en met vrijdag 1 november van 7.00 tot 16.00 uur. 

Omleiding autoverkeer

Autoverkeer wordt tussen 7.00 tot 16.00 uur omgeleid over de N201 via het Amstelaquaduct. Na 16.00 uur kan het verkeer wel over de brug rijden.

Omleiding autoverkeer
Klik op afbeelding om de afbeelding te zien op ware grootte.

Omleiding fietsers en voetgangers

Voetgangers en (brom-)fietsers kunnen tussen 7.00 tot 16.00 uur gebruikmaken van het pontje. Deze vaart naast de Prinses Irenebrug tussen de steiger aan het Irenepad (Uithoorn) en de Mennonietenbuurt ter hoogte van huisnummer 1 (Amstelhoek). Na 16.00 uur kunnen fietsers en voetganger wel over de brug.

Vanaf donderdag 31 oktober is de Prinses Irenebrug weer helemaal open voor fietsers en voetgangers.  

Omleiding fietsers en voetgangers
Klik op afbeelding om de afbeelding te zien op ware grootte.

Doorgang scheepvaartverkeer

Voor scheepvaart geldt een maximale wachttijd van 1 uur.

Andere werkzaamheden tegelijkertijd

Tegelijk met de werkzaamheden aan de Prinses Irenebrug voert aannemer D. van der Steen B.V. in opdracht van Gemeente Uithoorn werkzaamheden uit aan het riool onder de Koningin Máximalaan (N196). 

Contact

Weggebruikers en omwonenden met vragen kunnen contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via telefoonnummer: 0800-0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. Ook op de regionale Facebookpagina Amstelland en Meerlanden is informatie te vinden. 

Prinses Irenebrug