Geef jij op 18 maart vrijheid door?

Hoe maak je toffe vlogs en filmpjes? En hoe verstop je geheimtaal in een emoji? Ontdek het tijdens VrijPlaats III, op zaterdag 18 maart in Hilversum, in het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Workshopactiviteit tijdens de VrijPlaats van januari 2017 in Beverwijk

Ontdek de invloed van YouTube op je leven. Stap in de schoenen van YouTubers en vloggers. Samen met bekende vloggers en de kunstenaars van #Kunsdt ga je in workshops aan de slag met de vraag ‘Wat is de taal van vrijheid?’ Doe mee en ontdek hoe jij vrijheid kunt doorgeven.

VrijPlaatsen

De Nationale Viering van de Bevrijding is dit jaar in Noord-Holland. In de aanloop naar Bevrijdingsdag 5 mei worden in opdracht van de provincie Noord-Holland op 3 bijzondere plekken in de provincie VrijPlaatsen voor jongeren georganiseerd. De eerste was in januari in een oud fort in Beverwijk, de tweede in februari in museum Kranenburgh in Bergen. De derde en laatste VrijPlaats is op zaterdag 18 maart in Hilversum, in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Kijk voor informatie over de activiteiten op 18 maart bij VrijPlaatsen.

Meld je snel aan

Meedoen is mogelijk als je tussen de 13 en 23 jaar bent en is gratis. Geef je op door een mailtje te sturen naar info@burozorro.nl. Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt.