HOV Schiphol-Oost

Begin 2016 is gestart met de aanleg van een hoogwaardige openbaar vervoer verbinding (HOV) tussen Schiphol-Oost en Schiphol-Rijk. De nieuwe busbaan op Schiphol-Oost wordt onderdeel van meerdere HOV-verbindingen en zorgt daarmee voor een betere bereikbaarheid voor reizigers en werknemers op en rond Schiphol. Het tracé wordt bijna 3 kilometer lang en telt 4 R-net haltes. De werkzaamheden lopen op dit moment vertraging op, maar zijn inmiddels wel hervat. De provincie hoopt op korte termijn meer duidelijkheid te geven over de planning.

Actueel

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Over de HOV busbaan Schiphol-Oost verschijnt regelmatig een digitale nieuwsbrief. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief HOV Shiphol-Oost.

 

Kaart HOV Schiphol-Oost

Contact

Hebt u vragen over de werkzaamheden dan kunt u terecht bij Van Gelder – Mobilis in de keet tegenover het Transpolis-gebouw, aan de Piet Guilonardweg. U kunt ook bellen of mailen. E-mail: hovso@vangelder.com, telefoonnummer (24/7): 088 - 11 54 550.

Met algemene vragen over HOV Schiphol-Oost kunt u contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail hovschipholoost@noord-holland.nl.

Uitgelicht

Documenten