Nieuws

 • Gedeputeerde Staten kiezen voorlopig voorkeursalternatief project Bereikbaarheid Haarlemmermeer-Bollenstreek

  20 december 2017 Gedeputeerde Staten kiezen voorlopig voorkeursalternatief project Duinpolderweg Gedeputeerde Staten van Noord-Holland en Zuid-Holland hebben het voorlopig voorkeursalternatief voor het project Bereikbaarheid Haarlemmermeer-Bollenstreek vastgesteld. Het doel is de bereikbaarheid en leefbaarheid in de Haarlemmermeer, Duin- en Bollenstreek en Zuid-Kennemerland te verbeteren. Het voorkeursalternatief is een verbinding van de A4 naar de N208 via de Nieuwe Bennebroekerweg in Hoofddorp en de noordrand van Hillegom, met een randweg bij Lisse en Zwaanshoek. Van 8 januari tot en met 18 februari 2018 kunnen inspraakreacties worden ingediend. Medio 2018 nemen beide provincies een definitief besluit.
 • Onderzoeksresultaten milieueffectrapportage Duinpolderweg bekend

  17 november 2017 Onderzoeksresultaten milieueffectrapportage Duinpolderweg bekend De resultaten van de milieueffectrapportage van de Duinpolderweg zijn gedeeld met de betrokken Provinciale Staten en gemeenteraden. Het rapport is hiermee openbaar.
 • Terugkoppeling Stuurgroep Duinpolderweg 12 oktober 2017

  13 oktober 2017 Terugkoppeling Stuurgroep Duinpolderweg 12 oktober 2017 De stuurgroep Duinpolderweg koppelt via de projectwebsite terug wat er is besproken over stukken die naar Gedeputeerde Staten gaan. De stukken worden openbaar op het moment dat deze naar de Provinciale Statencommissies worden verzonden.
 • Terugkoppeling Stuurgroep Duinpolderweg 16 februari 2017

  28 februari 2017 Terugkoppeling Stuurgroep Duinpolderweg 16 februari 2017 De stuurgroep Duinpolderweg koppelt via de projectwebsite terug wat is besproken over stukken die naar Gedeputeerde Staten gaan. De stukken worden openbaar op het moment dat deze naar de provinciale Statencommissies worden verzonden.

Uitgelicht