Cruquiusbrug

1 van de 2 Cruquiusbruggen bij Heemstede is aan vervanging toe. In 2020 start de provincie Noord-Holland met de aanleg van een nieuwe oostelijke brug (brug A). Deze nieuwe Cruquiusbrug wordt niet zomaar een brug. De provincie wil de nieuwe brug namelijk circulair, energiezuinig en onderhoudsarm bouwen. Ook gaat de provincie omwonenden en weggebruikers betrekken bij het tot stand komen van de plannen. Eind 2021 moet de nieuwe brug klaar zijn. In 2018 wordt nog eenmaal onderhoud aan de bestaande brug gepleegd, zodat deze de komende tijd veilig en optimaal kan functioneren.

Actueel

  • Onderhoudswerkzaamheden Cruquiusbrug

    Van maandag 22 oktober tot en met maandag 5 november 2018 laat de provincie Noord-Holland onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de brug richting Heems...

Aanmelden voor de nieuwsbrief Cruquiusbrug

Wilt u de nieuwsbrief Cruquiusbrug per e-mail ontvangen zodat u regelmatig op de hoogte wordt gehouden? Meldt u zich dan aan.

 

Contact

Voor algemene vragen over de Cruquiusbruggen en de vervanging van de oostelijke brug, kunt u contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail cruquiusbrug@noord-holland.nl.

Uitgelicht