Noord-Hollandse startups laten zien wat ze kunnen

Op 7 december presenteren de startups die deel hebben genomen aan het Startup-in-Residence-programma van de provincie Noord-Holland, wat ze hebben bereikt.

Bent u benieuwd wat zij te vertellen hebben en/of wilt u meer weten over het programma Startup in Residence, meld u dan aan om op 7 december aanwezig te zijn op onze Demo Day. 

Gedeputeerde Economische Zaken van de provincie Noord-Holland, Jaap Bond, gaf op 7 juni 2017 de sleutel van een kantoor in het provinciegebouw aan vijf startups. In de 6 maanden die volgden, kregen de startups persoonlijke begeleiding, workshops, een eigen werkruimte en toegang tot de netwerken van de provincie. Inmiddels neemt de provincie van drie startups de diensten af.

Startups kijken terug

Op 7 december kijken de startups terug op hun deelname aan het programma en blikken vooruit op de groei van hun bedrijf. Tijdens deze Demo Day laten we zien hoe de startups structureel kunnen samenwerken met de overheid, partners uit haar netwerk en met investeerders. Het programma start met een lunch en openingswoord door gedeputeerde Bond, en eindigt om circa 16:30 met een borrel.

De startups die een presentatie zullen verzorgen zijn Courier Connect, StartAIM/Het lukt ons, Secret Citytrails en Signing Service. Courier Connect werkt aan een nieuw systeem om pakketpost efficiënter en milieuvriendelijker te maken. StartAIM/Het lukt ons draait om expertise om overheden en organisaties innovatiever te laten werken. Secret City Trails maakt innovatieve routes en speurtochten door een stad of wijk en Signing Service is een nieuw systeem voor rechtsgeldige digitale handtekeningen.

Meer informatie

Lees meer over het programma Startup in Residence.