Asfaltboringen N239 tussen Nieuwe Niedorp en Lambertschaag

In aansluiting op het voorbereidend bodemonderzoek afgelopen november, voert de provincie Noord-Holland milieutechnisch onderzoek uit en doet in december en januari asfaltboringen op diverse locaties op de N239 tussen Nieuwe Niedorp en Lambertschaag. Het verkeer wordt langs de werkzaamheden geleid.

De werkzaamheden vinden plaats tussen 9.00 uur en 15.00 uur op:

  • Woensdag 13 tot en met vrijdag 15 december 2017
  • Maandag 18 tot en met woensdag 21 december 2017
  • Woensdag 3 tot en met vrijdag 5 januari 2018

Als het nodig is, worden ook maandag 8 januari en dinsdag 9 januari 2018 gebruikt om de werkzaamheden uit te voeren.

Geringe hinder

De onderzoeken vinden overdag plaats. Weggebruikers ondervinden geringe hinder; de weg blijft normaal toegankelijk. Het verkeer wordt langs de werkzaamheden geleid.

De N239 is de provinciale weg die loopt vanaf de N242 Nieuwe Niedorp tot de N240 Medemblik. De provincie is gestart met de voorbereidingen voor het groot onderhoud op het weggedeelte van de N239 tussen rotonde ’t Hoefje (Oude Provincialeweg) in Nieuwe Niedorp door Opmeer (Westfriesedijk) tot de aansluiting op de A7 (Dijkweg) bij Lambertschaag. Om de verkeersveiligheid, leefbaarheid en de doorstroming te verbeteren vindt naast groot onderhoud ook herinrichting van de provinciale weg plaats.

kaart met werkzaamheden

Meer informatie 

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 – 020 06 00 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl

Uitgelicht