Actueel

  • 5 miljoen voor 53 rijksmonumenten in Noord-Holland

    19 januari 2018 5 miljoen voor 53 rijksmonumenten in Noord-Holland De provincie Noord-Holland heeft 5 miljoen euro subsidie verdeeld voor de restauratie van 53 rijksmonumenten. Het geld is onder andere toegekend aan 28 kerken en 9 molens. Een aantal projecten in de categorie Industrieel erfgoed, waaronder meelfabriek De Vrede in Zaanstad en de watertoren in Castricum krijgt ook een geldbedrag.
  • Miljoenenimpuls voor Noord-Holland

    19 januari 2018 Miljoenenimpuls voor Noord-Holland Gedeputeerde Staten van Noord-Holland willen € 69 miljoen extra investeren in energietransitie, duurzame economie, mobiliteit en natuur.
  • Provincies Noord- en Zuid-Holland testen samen slimme innovaties tegen geluidoverlast

    19 januari 2018 Provincies Noord- en Zuid-Holland testen samen slimme innovaties tegen geluidoverlast De provincies Noord- en Zuid-Holland zijn samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO) op zoek gegaan naar slimme innovaties om geluidsoverlast langs provinciale wegen te verminderen. Dit specifiek voor locaties waar bestaande oplossingen zoals stil asfalt en geluidschermen niet mogelijk of wenselijk zijn.

Uitgelicht